David van Hilst (Waterschap Brabantse Delta) winnaar Piet van der Zouwenprijs

03/05/2024

Op donderdag 2 mei jl. is de Piet van der Zouwenprijs uitgereikt aan David van Hilst, werkzaam bij Waterschap Brabantse Delta. David won deze prijs als deelnemer aan de Machinisten Scholings Dagen (MSD).

 

Machinisten Scholings Dagen

Op 18 en 19 januari van dit jaar organiseerde de vakgroep Grondwerk van Bouwend Nederland, samen met Vakvereniging HZC en SOMA Bedrijfsopleidingen voor de inmiddels 31e keer de Machinisten Scholings Dagen. Om na te gaan of de kennis, die tijdens de workshops op de MSD wordt overgebracht goed tot de ruim 175 deelnemers doordringt, wordt een prijsvraag gehouden. Uit de goede inzenders wordt de winnaar getrokken, die dan de Piet van der Zouwenprijs (een miniatuurgraafmachine) ontvangt.

 

Persoonlijk overhandigd

Samen met Chris van Veldhuizen (directeur van HZC) reed Charles Verheyen (verenigingsmanager van de vakgroep Grondwerk) naar Raamsdonksveer om de winnaar te verrassen met deze prijs.

David was uiteraard erg trots en verrast met deze prijs (het bleek een goed bewaard geheim, met dank aan zijn werkgever!). Naar zijn zeggen is David al ruim 20 jaar een trouwe bezoeker van deze leerzame en collegiale scholingsdagen. En ook volgend jaar wil hij zeker weer aan de MSD meedoen.

 

Bron: Bouwend Nederland