Vakbondsbrief 2024 downloaden via de HZC ledenwebsite

03/09/2024

In het ledenportaal op de HZC website staat je eigen digitale vakbondsbrief voor je klaar. De brief is op naam en vermeldt het juiste bedrag dat je dit jaar aan contributie betaald hebt. Kant en klaar dus.

 

Met dit bewijs kun je in de meeste gevallen een deel van de door jou betaalde contributie via jouw werkgever terugkrijgen. Hierdoor wordt jouw HZC lidmaatschap nog goedkoper.

 

Hoe kun je de vakbondsbrief downloaden

Het is belangrijk dat je je ledenpas bij de hand houdt. Hierop staat je unieke lidmaatschapsnummer. Met dit lidmaatschapsnummer en je wachtwoord kun je inloggen op het beveiligde deel van onze website (ledenportaal). Zodra je bent ingelogd op de website van HZC zie je een banner waar je op kunt klikken om de vakbondsbrief te downloaden. De vakbondsbrief 2024 vind je vervolgens onder ‘Documenten’. Klik op de Pdf en kies vervolgens voor ‘Document downloaden (lezen en printen)’. De brief kun je dan printen en meenemen naar je werkgever.

 

Nog geen inloggegevens?

Heb je nog geen inloggegevens voor het HZC ledenportaal? Meld je dan aan als nieuwe gebruiker. Hiervoor is het noodzakelijk dat bij ons je juiste e-mail adres bekend is. Hebben wij je (juiste) e-mailadres nog niet, geef dit dan z.s.m. door aan onze ledenadministratie door een mail te sturen naar ledenadministratie@hzc.nl of bel 030-6006070.